Home

Activiteiten

Rapportages
Archief
Over Netwerk'95
Lid worden

Inloggen
Je bent NIET ingelogd! Nu inloggen

Activiteitenkalender

Dit is de kalender van activiteitenclub Netwerk'95. Wil je een keer aan n van de activiteiten deelnemen, ook al ben je geen lid, dat kan! Stuur daarvoor een mailtje door op de naam van de organisator te klikken. Help!
Nieuwste activiteit: CARNAVAL 2019

Datum/Tijd Plaats Activiteit Organisator
Zondag
20-01-2019

14.00
Den Haag

 Genaration Wealth

Tot 3 februari is er in het fotomuseum een indrukwekkende tentoonstelling over rijkdom. Dus voor iedereen die zich hiermee wil associëren. We plannen het bezoek op een zondagmiddag

Voor sommigen is rijkdom zo belangrijk voor hun identiteit dat ze zelfs zo ver gaan een flitsende auto te huren om er op Instagram mee te kunnen pronken. De Amerikaanse fotograaf en filmmaker Lauren Greenfield (1966) houdt zich al 25 jaar bezig met het thema ‘rijkdom’ en portretteert zowel de één procent rich and famous als mensen die er alles aan doen om dit uit te stralen. De tentoonstelling omvat naast meer dan 200 fotowerken ook diverse korte films.
Sjaak
(Klik naam voor contact)

Er zijn 4 aanmeldingen.
Zaterdag
26-01-2019

14.30
Haarlem


Tentoonstelling Frans Hals museum + uit eten in Haarlem

In het Frans Hals museum is er de tentoonstelling Frans Hals en de modernen. Wie gaat er mee ?
We gaan om 14.30 koffie drinken bij In den gevulde Broodmand, Kleine Houtstraat 66. Na het museum een hapje eten bij Mexicaans restaurant Popocatepetl.

Esther
(Klik naam voor contact)

Er zijn 4 aanmeldingen.
Zaterdag
2-02-2019

10.00
Kino, Rotterdam

 Internationaal Filmfestival

Een programma voor gevorderden, met alle hoogtepunten van het kortefilmprogramma van IFFR: van zwart-witmeditaties tot kleuruitspattingen, van fictie tot documentaires, van videokunst en animaties tot competitiefilms. Wees gerust, we lassen hier en daar een pauze in, maar het is vooral heel veel korte films kijken, achter elkaar. Durf jij het aan? Een programma van 6 uur korte film.
Sjaak
(Klik naam voor contact)

Er zijn 3 aanmeldingen.
Vrijdag
8-02-2019
Elke 2e Vrijdag van de maand.

18.30 uur
Filmhuis of pathe


Culinaire Filmavond

Op de tweede vrijdag van de maand gaan we gezellig naar de film. Helaas was ROC Mondriaan Cassique volgeboekt op 14 december. Dus ik wil voorstellen om gewoon ouderwets naar de film te gaan, of filmhuis of Pathé. Ik laat nog weten welke film.
Silvia
(Klik naam voor contact)
Zaterdag
16-02-2019

19u30
Rijswijk


Spelletjes avond

Een ouderwetse spelletjes avond. Ik heb een kast vol met spellen maar je mag natuurlijk zelf ook iets meenemen. Een drankje en een hapje heb ik ook nog wel. Gewoon een avondje gezellig spelletjes doen. Bij JP en Sabine in Rijswijk.
Jean-Pierre
(Klik naam voor contact)

Er zijn 4 aanmeldingen.
Vrijdag
22-02-2019

19.30
Capelle a/d IJssel

 klassieke muziek

Klassieke muziek door het duo Rossignol met o.a muziek van Handel met zang, blokfluiten, luit en gitaar.
Sjaak
(Klik naam voor contact)
Zaterdag
2-03-2019

20.00
Doelen Rotterdam


klassieke muziek

klassieke muziek van Bach en Vivaldi uitgevoerd door Academy of Ancient Music met een gastoptreden van Lucie Horsch (blokfluit). Uitgevoerd worden werken voor clavecimbel en strijkers met fluit.

Schrik niet van de prijs van 38,-- euro
Sjaak
(Klik naam voor contact)
Zondag
3-03-2019

gehele dag evt 3 dag
breda

 CARNAVAL 2019

beste mensen carnaval is weer in aantocht en we kunnen vanaf 3 maart t.m. . 5 maart lekker los. wie heeft zin mee te gaan en volledig te verdrinken in liters bier en de feesttent uit te swingen wie is erin geinteresseerd geef je op via deze site of op niels.kuiper@live.nl
Ellen
(Klik naam voor contact)
Zaterdag
9-03-2019

12.00
Utrecht


Tentoonstelling Utrecht, Caravaggio en Europa

Met zeventig meesterwerken laat de tentoonstelling voor het eerst de Utrechtse caravaggisten naast hun Europese collega’s zien. Deze expositie brengt het Rome van 1600-1630 naar hartje Utrecht. Uit een privecollectie komt het schilderij Medusa van Caravaggio. Kaartje 19,50, mjk 6,-. Je moet via de website een kaartje kopen voor een bepaald tijdblok. Via de spoordeelwinkel van NS kan je t/m 28 februari een retour Utrecht , drankje + Hollands borrelplankje (geldig t/m 31 maart) kopen.
Esther
(Klik naam voor contact)
Donderdag
14-03-2019

19.45
Capelle a/d IJssel

 Cabaret Rundfunk

Na de succesvolle televisieserie komt Rundfunk nu met hun eerste voorstelling naar het Isala. In een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans behandelen de jongens het volwassen worden, omdat ze daar zelf ook nog lang niet klaar mee zijn.

Rundfunk is met Wachstumsschmerzen een van de vijf genomineerden voor de Neerlands Hoop. De jury zegt over dit programma: 'Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout zijn in Wachstumsschmerzen even ontwapenend als brutaal in een grote verzameling pijnlijk foute, maar hilarische en absurde scènes.'

We zijn nu met 3 man/vrouw. Om kaarten te bestellen deze link
Sjaak
(Klik naam voor contact)
Vrijdag
15-03-2019

19 uur
frankrijk


skivakantie

skivakantie met Bizz Travel of Sunweb voor een week van vrijdagavond 15 maart 2019 tot 24 maart 2019. Inbegrepen retourbusreis, 8 daagse skipas en appartement op basis van ieder een eigen kamer. Waarschijnlijke bestemming St. Francois Longchamp, Le Corbier, Les Orres,La Plagne, Flaine.
Marie-Louise
(Klik naam voor contact)
Woensdag
17-04-2019

19:00
amsterdam

 Mattheus Passion

Mattheus passion in concertgebouw amsgterdam. Ik heb een aantal kaarten . Bij het concert zit de drank vooraf en in de pauze inbegrepen. Ik stel mijn overtollige kaartjes beschikbaar voor 5 euro per stuk
Marie-Louise
(Klik naam voor contact)

Er zijn 2 aanmeldingen.
Datum (nog) niet bekend.

Den Haag

Verandering Netwerk


Hoi Netwerkleden,

Het Netwerk gaat veranderen. De vereniging wordt opgeheven maar de activiteiten gaan gewoon door. We gaan verder als vriendenclub waar iedereen voor eigen risico deelneemt aan de activiteiten. Op deze manier kunnen we langer toe met onze slinkende reserves.

Daan en ik gaan bekijken of we de verouderde website in de lucht kunnen houden. Lukt dit niet dan komt er een Facebook en Whatsapp groep.

De werknaam voor de vriendenclub is VC2018 maar suggesties zijn welkom. Mail me even of je mee wil doen met de vriendenclub

Namens het bestuur.
PS De notulen van de ALV vind je bij de rapportages
Sjaak
(Klik naam voor contact)

Er zijn 5 aanmeldingen.
Datum (nog) niet bekend.

Den Haag

 Netwerk Huis in Buitenland

Beste Netwerkleden, Wie vindt het een goed idee om nu alvast te investeren in een vakantiehuis in het buitenland. Vooral nu we allemaal wat ouder worden is een langer verblijf dan minder kostbaar. In Italië zijn er al huizen voor 1 euro dus voor de kosten hoef je het in principe niet te laten.
We zouden het dan bv met elkaar kunnen opknappen in combinatie met vakantie. Is maar een idee, maar als er enthousiastelingen zijn hoor ik het graag, HG, Ellen,
Meer...
Ellen
(Klik naam voor contact)

Er zijn 2 aanmeldingen.
Datum (nog) niet bekend.

Den Haag

Avondje bowlen

Wie heeft er zin om weer een avond ouderwets te bowlen maar op een nieuwe locatie namelijk Ockenburgh in Den Haag.
De datum wordt maart of april, dit volgt zsm.
Eventueel kan er ook voor een arrangement met eten gekozen worden; dan is het een uur bowlen. Maar wat mij betreft is ook alleen bowlen en dan anderhalf uur ook goed. Geef anders bij aanmelden door wat je voorkeur heeft. De meeste stemmen gelden.
Monique
(Klik naam voor contact)

Er zijn 6 aanmeldingen.