Home

Activiteiten

Rapportages
Archief
Over Netwerk'95
Lid worden

Inloggen
Je bent NIET ingelogd! Nu inloggen

Activiteitenkalender

Dit is de kalender van activiteitenclub Netwerk'95. Wil je een keer aan ÚÚn van de activiteiten deelnemen, ook al ben je geen lid, dat kan! Stuur daarvoor een mailtje door op de naam van de organisator te klikken. Help!
Nieuwste activiteit: Laura Pausini en Toscane en Florence

Datum/Tijd Plaats Activiteit Organisator
Woensdag
3-10-2018

13:05
Florence/Firenze

  Laura Pausini en Toscane en Florence

Ryanair heeft op 3, 4, 5 of 6 oktober 2018 heen en op 9 oktober terug een geschikte vlucht van eindhoven naar Pisa en terug en de prijs ervoor is op dit moment ca 21,99 euro enkele reis.
Ticketone heeft op dit moment Laura Pausini concerten op zondag 7 oktober 2018 in het Forum Nelson Mandela van Firenze/florence en de prijs is vanaf 38,20 euro. Expedia heeft een dagexcursie Toscane en de prijs is 41 euro per dagexcursie inclusief lunch. Dat gaan we 8 oktober doen. Op dit moment zijn we met Cok Arkestein , Annet Akkerma en ikzelf. De musea zijn op 7 oktober in Italie allemaal gratis, dus we gaan dan naar uffizi en galleria d ácademia. We verblijven in Ostello dei 7 santi, vlakbij concert.
Marie-Louise
(Klik naam voor contact)

Er zijn 2 aanmeldingen.
Zaterdag
13-10-2018
Elke 2e Zaterdag van de maand.

18.00 uur
Den Haag, het Spui


Culinaire Filmavond

Op de tweede zaterdag van de maand gaan we gezellig eten en daarna naar de film. In de maand augustus is er een zomerstop.
Silvia
(Klik naam voor contact)
Vrijdag
15-03-2019

19 uur
frankrijk


skivakantie

skivakantie met Bizz Travel of Sunweb voor een week van vrijdagavond 15 maart 2019 tot 24 maart 2019. Inbegrepen retourbusreis, 8 daagse skipas en appartement op basis van ieder een eigen kamer. Waarschijnlijke bestemming St. Francois Longchamp, Le Corbier, Les Orres,La Plagne, Flaine.
Marie-Louise
(Klik naam voor contact)
Datum (nog) niet bekend.

Den Haag

Verandering Netwerk


Hoi Netwerkleden,

Het Netwerk gaat veranderen. De vereniging wordt opgeheven maar de activiteiten gaan gewoon door. We gaan verder als vriendenclub waar iedereen voor eigen risico deelneemt aan de activiteiten. Op deze manier kunnen we langer toe met onze slinkende reserves.

Daan en ik gaan bekijken of we de verouderde website in de lucht kunnen houden. Lukt dit niet dan komt er een Facebook en Whatsapp groep.

De werknaam voor de vriendenclub is VC2018 maar suggesties zijn welkom. Mail me even of je mee wil doen met de vriendenclub

Namens het bestuur.
PS De notulen van de ALV vind je bij de rapportages
Sjaak
(Klik naam voor contact)

Er zijn 5 aanmeldingen.