Home

Activiteiten

Rapportages
Archief
Over Netwerk'95
Lid worden

Inloggen
Je bent NIET ingelogd! Nu inloggen

Activiteitenkalender

Dit is de kalender van activiteitenclub Netwerk'95. Wil je een keer aan één van de activiteiten deelnemen, ook al ben je geen lid, dat kan! Stuur daarvoor een mailtje door op de naam van de organisator te klikken. Help!
Nieuwste activiteit: paasdiner

Datum/Tijd Plaats Activiteit Organisator
Vrijdag
22-02-2019

19.30
Capelle a/d IJssel

 klassieke muziek

Klassieke muziek door het duo Rossignol met o.a muziek van Handel met zang, blokfluiten, luit en gitaar.
Sjaak
(Klik naam voor contact)
Zaterdag
2-03-2019

20.00
Doelen Rotterdam


klassieke muziek

klassieke muziek van Bach en Vivaldi uitgevoerd door Academy of Ancient Music met een gastoptreden van Lucie Horsch (blokfluit). Uitgevoerd worden werken voor clavecimbel en strijkers met fluit.

Schrik niet van de prijs van 38,-- euro
Sjaak
(Klik naam voor contact)
Zondag
3-03-2019

gehele dag evt 3 dag
breda

 CARNAVAL 2019

beste mensen carnaval is weer in aantocht en we kunnen vanaf 3 maart t.m. . 5 maart lekker los. wie heeft zin mee te gaan en volledig te verdrinken in liters bier en de feesttent uit te swingen wie is erin geinteresseerd geef je op via deze site of op niels.kuiper@live.nl
Ellen
(Klik naam voor contact)

Er zijn 2 aanmeldingen.
Vrijdag
8-03-2019
Elke 2e Vrijdag van de maand.

18.30 uur
Filmhuis of pathe


Culinaire Filmavond

Op de tweede vrijdag van de maand gaan we gezellig naar de film. Helaas was ROC Mondriaan Cassique volgeboekt op 14 december. Dus ik wil voorstellen om gewoon ouderwets naar de film te gaan, of filmhuis of Pathé. Ik laat nog weten welke film.
Silvia
(Klik naam voor contact)
Donderdag
14-03-2019

19.45
Capelle a/d IJssel

 Cabaret Rundfunk

Na de succesvolle televisieserie komt Rundfunk nu met hun eerste voorstelling naar het Isala. In een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans behandelen de jongens het volwassen worden, omdat ze daar zelf ook nog lang niet klaar mee zijn.

Rundfunk is met Wachstumsschmerzen een van de vijf genomineerden voor de Neerlands Hoop. De jury zegt over dit programma: 'Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout zijn in Wachstumsschmerzen even ontwapenend als brutaal in een grote verzameling pijnlijk foute, maar hilarische en absurde scènes.'

We zijn nu met 3 man/vrouw. Om kaarten te bestellen deze link
Sjaak
(Klik naam voor contact)
Vrijdag
15-03-2019

19 uur
frankrijk


skivakantie

skivakantie met Bizz Travel of Sunweb voor een week van vrijdagavond 15 maart 2019 tot 24 maart 2019. Inbegrepen retourbusreis, 8 daagse skipas en appartement op basis van ieder een eigen kamer. Waarschijnlijke bestemming St. Francois Longchamp, Le Corbier, Les Orres,La Plagne, Flaine.
Marie-Louise
(Klik naam voor contact)
Zaterdag
6-04-2019

14.00
Schipluiden

 Art Club de Medici special

Het geslacht de' Medici (of Dei Medici) was een machtige en invloedrijke familie in Florence van de 15e eeuw. Zij zijn de grondlegger van het internationale bankwezen. Daarnaast hebben ze in de kunst een toonaangevende rol gespeeld zo hadden de leden van de familie de' Medici grote invloed op de kunst en de architectuur vooral in Florence.

Over het reilen en zeilen van de Medici is een uitermate boeiende serie gemaakt die ongeveer 8 uur in beslag neemt. Het idee is om deze serie in drie middagen te bekijken. De eerste middag is bij Cok. SVP zelf knabbels en drinken meenemen. De gastheer (of vrouw) zorgt voor koffie en thee.

Als er animo is kunnen we iets afspreken om gezamenlijk te eten na afloop.
Sjaak
(Klik naam voor contact)

Er zijn 3 aanmeldingen.
Woensdag
17-04-2019

19:00
amsterdam

 Mattheus Passion

Mattheus passion in concertgebouw amsgterdam. Ik heb een aantal kaarten . Bij het concert zit de drank vooraf en in de pauze inbegrepen. Ik stel mijn overtollige kaartjes beschikbaar voor 5 euro per stuk
Marie-Louise
(Klik naam voor contact)

Er zijn 3 aanmeldingen.
Zaterdag
20-04-2019

17 uur
den haag


paasdiner

paasdiner, met kippensoep, kippenpastei, kip met verse spinazie en ei en andere verse groenten van het seizoen, aardappelgerecht en sla en het nagerecht, ijs met slagroom, advocaat en aardbeien. laat maar weten of je zin hebt om te komen.
Marie-Louise
(Klik naam voor contact)
Datum (nog) niet bekend.

Den Haag

Verandering Netwerk


Hoi Netwerkleden,

Het Netwerk gaat veranderen. De vereniging wordt opgeheven maar de activiteiten gaan gewoon door. We gaan verder als vriendenclub waar iedereen voor eigen risico deelneemt aan de activiteiten. Op deze manier kunnen we langer toe met onze slinkende reserves.

Daan en ik gaan bekijken of we de verouderde website in de lucht kunnen houden. Lukt dit niet dan komt er een Facebook en Whatsapp groep.

De werknaam voor de vriendenclub is VC2018 maar suggesties zijn welkom. Mail me even of je mee wil doen met de vriendenclub

Namens het bestuur.
PS De notulen van de ALV vind je bij de rapportages
Sjaak
(Klik naam voor contact)

Er zijn 5 aanmeldingen.
Datum (nog) niet bekend.

Den Haag

 Netwerk Huis in Buitenland

Beste Netwerkleden, Wie vindt het een goed idee om nu alvast te investeren in een vakantiehuis in het buitenland. Vooral nu we allemaal wat ouder worden is een langer verblijf dan minder kostbaar. In Italië zijn er al huizen voor 1 euro dus voor de kosten hoef je het in principe niet te laten.
We zouden het dan bv met elkaar kunnen opknappen in combinatie met vakantie. Is maar een idee, maar als er enthousiastelingen zijn hoor ik het graag, HG, Ellen,
Meer...
Ellen
(Klik naam voor contact)

Er zijn 2 aanmeldingen.
Datum (nog) niet bekend.

Den Haag

Avondje bowlen

Wie heeft er zin om weer een avond ouderwets te bowlen maar op een nieuwe locatie namelijk Ockenburgh in Den Haag.
De datum wordt maart of april, dit volgt zsm.
Eventueel kan er ook voor een arrangement met eten gekozen worden; dan is het een uur bowlen. Maar wat mij betreft is ook alleen bowlen en dan anderhalf uur ook goed. Geef anders bij aanmelden door wat je voorkeur heeft. De meeste stemmen gelden.
Monique
(Klik naam voor contact)

Er zijn 6 aanmeldingen.