Home

Activiteiten

Rapportages
Archief
Over Netwerk'95
Lid worden

Inloggen
Je bent NIET ingelogd! Nu inloggen

Activiteitenkalender

Dit is de kalender van activiteitenclub Netwerk'95. Wil je een keer aan één van de activiteiten deelnemen, ook al ben je geen lid, dat kan! Stuur daarvoor een mailtje door op de naam van de organisator te klikken. Help!
Nieuwste activiteit: Oudjaarviering

Datum/Tijd Plaats Activiteit Organisator
Zaterdag
15-12-2018

18 uur
Den Haag


Midwinteravond

December midwinter!
Breng allemaal als cadeau iets om te eten of drinken mee en besteed ongeveer 5 euro daaraan. Het cadeau moet iedereen passen. Stop er een gedicht bij wat iedereen past. Sint en Piet mogen er niet in voorkomen! Naar keus worden de surprises verdeeld. Het moet een surprise zijn. We hopen dat we dus allemaal heerlijkheden gaan krijgen. Tijdens het pakjesfestijn is het diner. We gaan er iets feestelijks van maken.
De beslissing om het door te laten gaan is gisteren op 1 december genomen. Het thema van het diner is Italiaans: Minestronesoep, lasagne, kerstpasta met een winterse pastasaus, Italiaans tiramisu. Koffie/ thee
Deelnemers nu: Ton, Annet, Ellen, Niels, Marjo en Marie-Louise
Marie-Louise
(Klik naam voor contact)

Er zijn 3 aanmeldingen.
Zondag
16-12-2018

14.30
Capelle a/d IJssel

 Kerstconcert

De musici bieden een gevarieerd programma met Barokmuziek uit Engeland en Frankrijk. Ook de muziek van Johann Sebastian Bach zal niet ontbreken. Daarnaast staan er een aantal meer eigentijdse verrassingen op het programma. Concert met fluit,viola da gamba en zang.

Meer info en kaarten boeken: deze link
Sjaak
(Klik naam voor contact)
Woensdag
26-12-2018

19 uur
Amsterdam

 Handel Messiah, Concertgebouw Amsterdam

Ik bied twee tickets aan aan de persoon die er interesse voor heeft voor Handels Messiah in concertgebouw Amsterdam. In de tickets zit ook inbegrepen, drank bij aankomst en drank in de pauze. Er is keus uit alle drank. Verder zijn het eerste rangs tickets. Heb zelf namelijk geen tijd/gelegenheid.
Marie-Louise
(Klik naam voor contact)

Er zijn 2 aanmeldingen.
Maandag
31-12-2018

rond 16 of 21 uur
Den Haag

Oudjaarviering

Beste Netwerkers,
Op 31/12/18 hoop ik weer een jaartje bij te kunnen schrijven (worden er wel veel intussen) en hierbij ben je van harte uitgenodigd dit mee te vieren. Om 16 uur gebak, daarna soep met broodjes. Als je zin hebt om traditioneel met elkaar het Oude Jaar uit te luiden: dat kan ! Vanaf 21 uur houden wij open huis met diverse hapjes (catering dit keer) en drankjes. Graag aangeven op welk tijdstip je wilt komen als je komt, allebei kan ook.
Ellen
(Klik naam voor contact)
Zondag
6-01-2019

14.30
Rotterdam, oude Luxor

 Cabaret Purper

Cabaret Purpers Passie op de zondagmiddag. Waarom heeft iedereen een bucketlist, jagen we krampachtig onze dromen na, zien we genieten als een taak en is er zelfs supermarktbrood dat Liefde & Passie heet? Hoogste tijd om te bepalen waar het woord ‘passie’ echt voor staat. Purper gaat met gezonde zelfspot én nieuwe aanwinst Anne van Veen op zoek naar Purper’s passie.

We zijn nu met 4 man/vrouw. Via deze link kun je zelf kaarten bestellen. 31,-- voor 1e rang en 26,-- voor 2e rang
Sjaak
(Klik naam voor contact)
Vrijdag
11-01-2019
Elke 2e Vrijdag van de maand.

18.30 uur
Filmhuis of pathe


Culinaire Filmavond

Op de tweede vrijdag van de maand gaan we gezellig naar de film. Helaas was ROC Mondriaan Cassique volgeboekt op 14 december. Dus ik wil voorstellen om gewoon ouderwets naar de film te gaan, of filmhuis of Pathé. Ik laat nog weten welke film.
Silvia
(Klik naam voor contact)
Zondag
20-01-2019

14.00
Den Haag

 Genaration Wealth

Tot 3 februari is er in het fotomuseum een indrukwekkende tentoonstelling over rijkdom. Dus voor iedereen die zich hiermee wil associëren. We plannen het bezoek op een zondagmiddag

Voor sommigen is rijkdom zo belangrijk voor hun identiteit dat ze zelfs zo ver gaan een flitsende auto te huren om er op Instagram mee te kunnen pronken. De Amerikaanse fotograaf en filmmaker Lauren Greenfield (1966) houdt zich al 25 jaar bezig met het thema ‘rijkdom’ en portretteert zowel de één procent rich and famous als mensen die er alles aan doen om dit uit te stralen. De tentoonstelling omvat naast meer dan 200 fotowerken ook diverse korte films.
Sjaak
(Klik naam voor contact)

Er zijn 4 aanmeldingen.
Zaterdag
26-01-2019

14.30
Haarlem


Tentoonstelling Frans Hals museum + uit eten in Haarlem

In het Frans Hals museum is er de tentoonstelling Frans Hals en de modernen. Wie gaat er mee ?
We gaan om 14.30 koffie drinken bij In den gevulde Broodmand, Kleine Houtstraat 66. Na het museum een hapje eten bij Mexicaans restaurant Popocatepetl.

Esther
(Klik naam voor contact)

Er zijn 4 aanmeldingen.
Zaterdag
2-02-2019

10.00
Kino, Rotterdam

 Internationaal Filmfestival

Een programma voor gevorderden, met alle hoogtepunten van het kortefilmprogramma van IFFR: van zwart-witmeditaties tot kleuruitspattingen, van fictie tot documentaires, van videokunst en animaties tot competitiefilms. Wees gerust, we lassen hier en daar een pauze in, maar het is vooral heel veel korte films kijken, achter elkaar. Durf jij het aan? Een programma van 6 uur korte film.
Sjaak
(Klik naam voor contact)

Er zijn 3 aanmeldingen.
Zaterdag
16-02-2019

19u30
Rijswijk


Spelletjes avond

Een ouderwetse spelletjes avond. Ik heb een kast vol met spellen maar je mag natuurlijk zelf ook iets meenemen. Een drankje en een hapje heb ik ook nog wel. Gewoon een avondje gezellig spelletjes doen. Bij JP en Sabine in Rijswijk.
Jean-Pierre
(Klik naam voor contact)

Er zijn 4 aanmeldingen.
Vrijdag
22-02-2019

19.30
Capelle a/d IJssel

 klassieke muziek

Klassieke muziek door het duo Rossignol met o.a muziek van Handel met zang, blokfluiten, luit en gitaar.
Sjaak
(Klik naam voor contact)
Zaterdag
2-03-2019

20.00
Doelen Rotterdam


klassieke muziek

klassieke muziek van Bach en Vivaldi uitgevoerd door Academy of Ancient Music met een gastoptreden van Lucie Horsch (blokfluit). Uitgevoerd worden werken voor clavecimbel en strijkers met fluit.

Schrik niet van de prijs van 38,-- euro
Sjaak
(Klik naam voor contact)
Donderdag
14-03-2019

19.45
Capelle a/d IJssel

 Cabaret Rundfunk

Na de succesvolle televisieserie komt Rundfunk nu met hun eerste voorstelling naar het Isala. In een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans behandelen de jongens het volwassen worden, omdat ze daar zelf ook nog lang niet klaar mee zijn.

Rundfunk is met Wachstumsschmerzen een van de vijf genomineerden voor de Neerlands Hoop. De jury zegt over dit programma: 'Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout zijn in Wachstumsschmerzen even ontwapenend als brutaal in een grote verzameling pijnlijk foute, maar hilarische en absurde scènes.'

We zijn nu met 3 man/vrouw. Om kaarten te bestellen deze link
Sjaak
(Klik naam voor contact)
Vrijdag
15-03-2019

19 uur
frankrijk


skivakantie

skivakantie met Bizz Travel of Sunweb voor een week van vrijdagavond 15 maart 2019 tot 24 maart 2019. Inbegrepen retourbusreis, 8 daagse skipas en appartement op basis van ieder een eigen kamer. Waarschijnlijke bestemming St. Francois Longchamp, Le Corbier, Les Orres,La Plagne, Flaine.
Marie-Louise
(Klik naam voor contact)
Woensdag
17-04-2019

19:00
amsterdam

 Mattheus Passion

Mattheus passion in concertgebouw amsgterdam. Ik heb een aantal kaarten . Bij het concert zit de drank vooraf en in de pauze inbegrepen. Ik stel mijn overtollige kaartjes beschikbaar voor 5 euro per stuk
Marie-Louise
(Klik naam voor contact)
Datum (nog) niet bekend.

Den Haag

Verandering Netwerk


Hoi Netwerkleden,

Het Netwerk gaat veranderen. De vereniging wordt opgeheven maar de activiteiten gaan gewoon door. We gaan verder als vriendenclub waar iedereen voor eigen risico deelneemt aan de activiteiten. Op deze manier kunnen we langer toe met onze slinkende reserves.

Daan en ik gaan bekijken of we de verouderde website in de lucht kunnen houden. Lukt dit niet dan komt er een Facebook en Whatsapp groep.

De werknaam voor de vriendenclub is VC2018 maar suggesties zijn welkom. Mail me even of je mee wil doen met de vriendenclub

Namens het bestuur.
PS De notulen van de ALV vind je bij de rapportages
Sjaak
(Klik naam voor contact)

Er zijn 5 aanmeldingen.
Datum (nog) niet bekend.

Den Haag

 Netwerk Huis in Buitenland

Beste Netwerkleden, Wie vindt het een goed idee om nu alvast te investeren in een vakantiehuis in het buitenland. Vooral nu we allemaal wat ouder worden is een langer verblijf dan minder kostbaar. In Italië zijn er al huizen voor 1 euro dus voor de kosten hoef je het in principe niet te laten.
We zouden het dan bv met elkaar kunnen opknappen in combinatie met vakantie. Is maar een idee, maar als er enthousiastelingen zijn hoor ik het graag, HG, Ellen,
Meer...
Ellen
(Klik naam voor contact)

Er zijn 2 aanmeldingen.
Datum (nog) niet bekend.

Den Haag

Avondje bowlen

Wie heeft er zin om weer een avond ouderwets te bowlen maar op een nieuwe locatie namelijk Ockenburgh in Den Haag.
De datum wordt maart of april, dit volgt zsm.
Eventueel kan er ook voor een arrangement met eten gekozen worden; dan is het een uur bowlen. Maar wat mij betreft is ook alleen bowlen en dan anderhalf uur ook goed. Geef anders bij aanmelden door wat je voorkeur heeft. De meeste stemmen gelden.
Monique
(Klik naam voor contact)

Er zijn 3 aanmeldingen.