Home

Activiteiten

Rapportages
Archief
Over Netwerk'95
Lid worden

Inloggen
Je bent NIET ingelogd! Nu inloggen

Activiteitenkalender

Dit is de kalender van activiteitenclub Netwerk'95. Wil je een keer aan één van de activiteiten deelnemen, ook al ben je geen lid, dat kan! Stuur daarvoor een mailtje door op de naam van de organisator te klikken. Help!
Nieuwste activiteit: hemelvaartsdiner

Datum/Tijd Plaats Activiteit Organisator
Donderdag
10-05-2018

15:00
Den Haag

hemelvaartsdiner

Hemelvaartsdiner, vanaf drie uur beginnen met koffie en gebak.

Vanaf een uur of vijf een snack met allemaal bubbelwijn gevolgd door

Heldere aspergebouillon
asperges, peultjes, venkel, aardappelen, kippenpootjes, varkenshaas, ossenhaas, gehakt, sla
aardbeien met ijs en slagroom

diner geserveerd met de drie flessen witte wijn van ad van cromvoirt.

max. ca 15 personen. Reeds aangemeld zijn paul, luba , scarlett,rene en vera. tussentijds tijd voor strandwandeling door personen die willen.
Marie-Louise
(Klik naam voor contact)

Er zijn 2 aanmeldingen.
Zaterdag
12-05-2018
Elke 2e Zaterdag van de maand.

18.00 uur
Den Haag, het Spui


Culinaire Filmavond

Op de tweede zaterdag van de maand gaan we gezellig eten en daarna naar de film. Dit keer gaan we naar Jamie Oliver restaurant waar ze betaalbare maaltijden hebben. Wie gaat er mee? We hebben ook een groepsapp van de Culinaire Filmavond. Als je wil kan ik je toevoegen, stuur dan een mailtje naar mij en je 06-nr. We verzamelen in het Filmhuis waar we een drankje nemen en de filmkaartjes kopen.
Silvia
(Klik naam voor contact)

Er zijn 2 aanmeldingen.
Zondag
20-05-2018

vanaf 11 uur
vertrekpunt Goes (Zeeland)


Fietsen in de Zak van Zuid Beveland

We gaan een fietstocht maken door de fruitboomgaarden van Zeeland. Om 11 uur verzamelen op bij Karin en Joost in Goes (2 km van het treinstation), waar we een Zeeuws/Brabantse koffietafel krijgen. Daarna stappen we op de fiets, Karin en Joost zorgen voor een leuke route van 20-30 km. Onderweg is er gelegenheid om af te stappen en wat te drinken. Na afloop is er gelegenheid om samen wat te eten, bij mooi weer een BBQ in de tuin en anders in overleg. Mocht je geen fiets mee kunnen brengen, laat het weten dan kijken we of we iets kunnen regelen. Er zijn geen kosten aan verbonden, tenzij er fietsen moeten worden gehuurd of er 's avonds in een restaurant wordt gegeten.
Karin
(Klik naam voor contact)
Zondag
10-06-2018

09:00
rome


Paolo Conte en Rome

Zoals ook vorig jaar gedaan, organiseer ik een vakantie rondom een optreden van een beroemd artiest, deze keer Paolo Conte , die op 15 juni optreedt in Terme di Caracalle in Rome.
Ik boek een retourvlucht, Transavia of Ryanair, ca. 100 euro.
Ik boek een glamping in Rome voor de eerste 5 of 6 nachten op ca. half uur openbaar vervoer reis vanaf Rome Centrum en ik boek voor de laatste nacht een hotel vlakbij het concert, temeer daar we dan in de ochtend ook weer terug naar de luchthaven gaan. Cok en Annet gaan ondertussen mee.
Voor concert, alle verblijf en de retourvlucht moet je rekening houden met een totaalbedrag van 100 euro voor vlucht, ca. 90 euro voor verblijf en ca.55 euro concert.
Marie-Louise
(Klik naam voor contact)
Vrijdag
15-03-2019

19 uur
frankrijk


skivakantie

skivakantie met Bizz Travel of Sunweb voor een week van vrijdagavond 15 maart 2019 tot 24 maart 2019. Inbegrepen retourbusreis, 8 daagse skipas en appartement op basis van ieder een eigen kamer. Waarschijnlijke bestemming St. Francois Longchamp, Le Corbier, Les Orres,La Plagne, Flaine.
Marie-Louise
(Klik naam voor contact)
Datum (nog) niet bekend.

Den Haag

Verandering Netwerk


Hoi Netwerkleden,

Het Netwerk gaat veranderen. De vereniging wordt opgeheven maar de activiteiten gaan gewoon door. We gaan verder als vriendenclub waar iedereen voor eigen risico deelneemt aan de activiteiten. Op deze manier kunnen we langer toe met onze slinkende reserves.

Daan en ik gaan bekijken of we de verouderde website in de lucht kunnen houden. Lukt dit niet dan komt er een Facebook en Whatsapp groep.

De werknaam voor de vriendenclub is VC2018 maar suggesties zijn welkom. Mail me even of je mee wil doen met de vriendenclub

Namens het bestuur.
PS De notulen van de ALV vind je bij de rapportages
Sjaak
(Klik naam voor contact)

Er zijn 4 aanmeldingen.
Datum (nog) niet bekend.

Den Haag


Max Liebermann, een zomers impressionist

In het Gemeentemuseum in Den Haag is van 24 maart 2018 t/m 24 juni 2018 een tentoonstelling van Max Liebermann. De Duitse kunstenaar bezoekt vanaf het einde van de negentiende eeuw elke zomer Holland. Hij vindt er jarenlang inspiratie voor zijn schilderijen en sluit een aantal bijzondere vriendschappen met de kunstenaars van de Haagse School.

deze link

Daarnaast zijn er in deze periode in het Gemeentemuseum ook schilderijen van de Amerikaans-Nederlandse kunstenaar Morgan Betz en de Belgische kunstenaar Jean Brusselmans te zien.

We verzamelen bij het Gemeentemuseum.
Herma
(Klik naam voor contact)

Er zijn 2 aanmeldingen.