Home

Activiteiten

Rapportages
Archief
Over Netwerk'95
Lid worden

Inloggen
Je bent NIET ingelogd! Nu inloggen

Activiteitenkalender

Dit is de kalender van activiteitenclub Netwerk'95. Wil je een keer aan n van de activiteiten deelnemen, ook al ben je geen lid, dat kan! Stuur daarvoor een mailtje door op de naam van de organisator te klikken. Help!
Nieuwste activiteit: Spelletjes avond

Datum/Tijd Plaats Activiteit Organisator
Zaterdag
8-12-2018
Elke 2e Zaterdag van de maand.

18.00 uur
Den Haag, het Spui


Culinaire Filmavond

Op de tweede zaterdag van de maand gaan we gezellig eten en daarna naar de film. In de maand augustus is er een zomerstop.
Silvia
(Klik naam voor contact)
Zaterdag
15-12-2018

15 uur
Den Haag

 sinterklaasavond

December sintavond!
Er is een koffie en thee en fris met gebak om 15 uur en daarna is het pakjesavond. Breng allemaal als cadeau iets om te eten of drinken mee en besteed ongeveer 5 euro daaraan. Het cadeau moet iedereen passen. Stop er een gedicht bij wat iedereen past. Naar keus worden de surprises verdeeld. Het moet een surprise zijn. Neem een extra cadeau voor scarlett en klaas mee. Die hebben nog niet alles. We hopen dat we dus allemaal heerlijkheden gaan krijgen. Na het pakjesfestijn is het diner. We gaan er iets feestelijks van maken. Komt allemaal, opgegeven nu Ellen Niels, Brigitte, Daan, Klaas, Silvia, Marjo, Ton en nog iemand en ikzelf
Marie-Louise
(Klik naam voor contact)
Zondag
16-12-2018

14.00
Den Haag

 Genaration Wealth

Tot 3 februari is er in het fotomuseum een indrukwekkende tentoonstelling over rijkdom. Dus voor iedereen die zich hiermee wil associëren. We plannen het bezoek op een zondagmiddag

Voor sommigen is rijkdom zo belangrijk voor hun identiteit dat ze zelfs zo ver gaan een flitsende auto te huren om er op Instagram mee te kunnen pronken. De Amerikaanse fotograaf en filmmaker Lauren Greenfield (1966) houdt zich al 25 jaar bezig met het thema ‘rijkdom’ en portretteert zowel de één procent rich and famous als mensen die er alles aan doen om dit uit te stralen. De tentoonstelling omvat naast meer dan 200 fotowerken ook diverse korte films.
Sjaak
(Klik naam voor contact)

Er zijn 3 aanmeldingen.
Woensdag
26-12-2018

19 uur
Amsterdam

 Handel Messiah, Concertgebouw Amsterdam

Ik bied twee tickets aan aan de persoon die er interesse voor heeft voor Handels Messiah in concertgebouw Amsterdam. In de tickets zit ook inbegrepen, drank bij aankomst en drank in de pauze. Er is keus uit alle drank. Verder zijn het eerste rangs tickets. Heb zelf namelijk geen tijd/gelegenheid.
Marie-Louise
(Klik naam voor contact)
Zaterdag
26-01-2019

14.30
Haarlem


Tentoonstelling Frans Hals museum + uit eten in Haarlem

In het Frans Hals museum is er de tentoonstelling Frans Hals en de modernen. Wie gaat er mee ?
We gaan om 14.30 koffie drinken bij In den gevulde Broodmand, Kleine Houtstraat 66. Na het museum een hapje eten bij Mexicaans restaurant Popocatepetl.

Esther
(Klik naam voor contact)

Er zijn 5 aanmeldingen.
Zaterdag
16-02-2019

19u30
Rijswijk


Spelletjes avond

Een ouderwetse spelletjes avond. Ik heb een kast vol met spellen maar je mag natuurlijk zelf ook iets meenemen. Een drankje en een hapje heb ik ook nog wel. Gewoon een avondje gezellig spelletjes doen. Bij JP en Sabine in Rijswijk.
Jean-Pierre
(Klik naam voor contact)
Vrijdag
15-03-2019

19 uur
frankrijk


skivakantie

skivakantie met Bizz Travel of Sunweb voor een week van vrijdagavond 15 maart 2019 tot 24 maart 2019. Inbegrepen retourbusreis, 8 daagse skipas en appartement op basis van ieder een eigen kamer. Waarschijnlijke bestemming St. Francois Longchamp, Le Corbier, Les Orres,La Plagne, Flaine.
Marie-Louise
(Klik naam voor contact)
Datum (nog) niet bekend.

Den Haag

Verandering Netwerk


Hoi Netwerkleden,

Het Netwerk gaat veranderen. De vereniging wordt opgeheven maar de activiteiten gaan gewoon door. We gaan verder als vriendenclub waar iedereen voor eigen risico deelneemt aan de activiteiten. Op deze manier kunnen we langer toe met onze slinkende reserves.

Daan en ik gaan bekijken of we de verouderde website in de lucht kunnen houden. Lukt dit niet dan komt er een Facebook en Whatsapp groep.

De werknaam voor de vriendenclub is VC2018 maar suggesties zijn welkom. Mail me even of je mee wil doen met de vriendenclub

Namens het bestuur.
PS De notulen van de ALV vind je bij de rapportages
Sjaak
(Klik naam voor contact)

Er zijn 5 aanmeldingen.
Datum (nog) niet bekend.

Den Haag

 Netwerk Huis in Buitenland

Beste Netwerkleden, Wie vindt het een goed idee om nu alvast te investeren in een vakantiehuis in het buitenland. Vooral nu we allemaal wat ouder worden is een langer verblijf dan minder kostbaar. In Italië zijn er al huizen voor 1 euro dus voor de kosten hoef je het in principe niet te laten.
We zouden het dan bv met elkaar kunnen opknappen in combinatie met vakantie. Is maar een idee, maar als er enthousiastelingen zijn hoor ik het graag, HG, Ellen,
Meer...
Ellen
(Klik naam voor contact)