Home

Activiteiten

Rapportages
Archief
Over Netwerk'95
Lid worden

Inloggen
Je bent NIET ingelogd! Nu inloggen

Activiteitenkalender

Dit is de kalender van activiteitenclub Netwerk'95. Wil je een keer aan één van de activiteiten deelnemen, ook al ben je geen lid, dat kan! Stuur daarvoor een mailtje door op de naam van de organisator te klikken. Help!
Nieuwste activiteit: andrea bocelli

Datum/Tijd Plaats Activiteit Organisator
Datum (nog) niet bekend.

Den Haag

Verandering Netwerk


Hoi Netwerkleden,

Het Netwerk gaat veranderen. De vereniging wordt opgeheven maar de activiteiten gaan gewoon door. We gaan verder als vriendenclub waar iedereen voor eigen risico deelneemt aan de activiteiten. Op deze manier kunnen we langer toe met onze slinkende reserves.

Daan en ik gaan bekijken of we de verouderde website in de lucht kunnen houden. Lukt dit niet dan komt er een Facebook en Whatsapp groep.

De werknaam voor de vriendenclub is VC2018 maar suggesties zijn welkom. Mail me even of je mee wil doen met de vriendenclub

Namens het bestuur.
PS De notulen van de ALV vind je bij de rapportages
Sjaak
(Klik naam voor contact)

Er zijn 5 aanmeldingen.
Datum (nog) niet bekend.

Den Haag

 Netwerk Huis in Buitenland

Beste Netwerkleden, Wie vindt het een goed idee om nu alvast te investeren in een vakantiehuis in het buitenland. Vooral nu we allemaal wat ouder worden is een langer verblijf dan minder kostbaar. In Italië zijn er al huizen voor 1 euro dus voor de kosten hoef je het in principe niet te laten.
We zouden het dan bv met elkaar kunnen opknappen in combinatie met vakantie. Is maar een idee, maar als er enthousiastelingen zijn hoor ik het graag, HG, Ellen,
Meer...
Ellen
(Klik naam voor contact)

Er zijn 2 aanmeldingen.
Vrijdag
13-09-2019
Elke 2e Vrijdag van de maand.

18.30 uur
Filmhuis of pathe


Culinaire Filmavond

Op de tweede vrijdag van de maand gaan we gezellig naar de film. Vooraf eten we met elkaar in een restaurant dichtbij het filmhuis. Het zijn betaalbare restaurant. Je mag ook alleen eten als je wilt.
Silvia
(Klik naam voor contact)
Maandag
11-11-2019

19:30 uur
londen

 sarah brightman, Royal albert Hall London

Sarah Brightman in de royal albert hall. kaartjes vanaf ca. 48 engelse ponden. als je mee wil, koop dan je eigen kaartje op de website van de royal albert hall. wij hebben kaartjes rausing circle U rij 6 seats 148, 149
Marie-Louise
(Klik naam voor contact)
Donderdag
11-06-2020

19:30
londen

 zucchero

zucchero in de royal albert hall londen. cok en ik hebben kaartjes rausing circle r, row 1, seats 54 en 55. als je mee wilt, geef je dan op en koop je eigen kaartje op de website van de royal albert hall. het kost ca. 51,60 engelse ponden per stuk. we kunnen ook samen de reis naar londen en hotel en bezoekprogramma afspreken
Marie-Louise
(Klik naam voor contact)
Zaterdag
31-08-2019

21:30
TAORMINA

 andrea bocelli

ANDREA BOCELLI TREEDT OP IN TAORMINA IN SICILIE, IN HET OUDE GRIEKSE AMFITHEATER AAN DE KUST. SCHITTERENDE AMBIANCE, ZEER HOOGWAARDIGE VOORSTELLING. ALS JE MEE WILT, DAN KUN JE JE EIGEN TICKET KOPEN OP TICKETONE.IT. DAT IS DE VEILIGSTE WEBSITE. KAARTJE KOST VANAF 80 EURO EN HOGER. ER GAAN IN ELK GEVAL ENIGE MENSEN, LAAT MAAR JE INTERESSE WETEN. Wie mee wilt moet wel heel snel beslissen, de concertkaartjes worden namelijk razendsnel verkocht.
Marie-Louise
(Klik naam voor contact)