Archief - oude activiteiten

Dit is een archief van de activiteiten die de afgelopen tijd bij activiteitenclub Netwerk'95 hebben plaatsgevonden.

Datum/Tijd Plaats Activiteit Organisator
1-12-2018Den Haag

herfstdiner

Een herfstdiner!
Thema HERFST

Een Pompoensoep
Een stoofschotel of wildschotel met bijgerechten, groente en salade
Nagerechten met als thema herfst
Wijn en fris
Koffie, thee met gebak

Kom allemaal, voor zover ik heb begrpen zijn op dit moment de aangemelden: Ton, Ellen Niels Marjo (?) nog een dame, Monique en Hans en dat is al een leuk clubje, maar kom allemaal, nu ik nog hier woon. Minimaal 2 dagen vooraf opgeven. De verkoop van mijn woning gaat volgens de statistieken bovengemiddeld en daar ben ik blij mee.
Marie-Louise
25-10-2018Filmhuis Den Haag

Kom en zie

Verwacht geen heldenverhalen of spektakel á la Spielberg. De klassieker Kom en zie is de boeken ingegaan als de anti-oorlogsfilm die oorlog bijna fysiek ervaarbaar maakt. Wit-Rusland, 1943: de SS van Heinrich Heydrich en Hitlers Wehrmacht houden huis onder de bevolking van de dorpjes van de uitgestrekte Sovjet-republiek. De vijftienjarige Florja is getuige van extreme misdaden; hij trekt op met de partizanen in het bos en raakt verzeild in zijn geboortedorp waar iedereen is uitgemoord. De doorstane gruwelen veranderen de vrolijke jongen in een vroegoude man.
Ton
3-10-2018Florence/Firenze

Laura Pausini en Toscane en Florence

Ryanair heeft op 3, 4, 5 of 6 oktober 2018 heen en op 9 oktober terug een geschikte vlucht van eindhoven naar Pisa en terug en de prijs ervoor is op dit moment ca 21,99 euro enkele reis.
Ticketone heeft op dit moment Laura Pausini concerten op zondag 7 oktober 2018 in het Forum Nelson Mandela van Firenze/florence en de prijs is vanaf 38,20 euro. Expedia heeft een dagexcursie Toscane en de prijs is 41 euro per dagexcursie inclusief lunch. Dat gaan we 8 oktober doen. Op dit moment zijn we met Cok Arkestein , Annet Akkerma en ikzelf. De musea zijn op 7 oktober in Italie allemaal gratis, dus we gaan dan naar uffizi en galleria d ácademia. We verblijven in Ostello dei 7 santi, vlakbij concert.
Marie-Louise
2-09-2018Rotterdam

Oude Haven Festival

Het Oude Haven Festival heeft altijd swingende muziek van verschillende bands op veel podia. De muziekstijlen zijn o.a Soul, Rock, Country, Folk,Pop etc.. dus er zit altijd iets leuks bij.

Er zijn genoeg eettentjes op de Oude Haven en we kunnen dus daar ergens gaan eten.

Meer info http://www.oudehavenzomerfestival.nl/optredens/

Sjaak
15-07-2018Rondedans 168, Capelle aan den IJssel

barbecue, verjaardag en wk finale

Vanmiddag barbecue op de Rondedans in Capelle a/d IJssel.

Ik vier dan ook mijn verjaardag.

De liefhebbers kunnen genieten van de WK finale.
Sjaak
10-06-2018rome

Paolo Conte en Rome

Op dit moment zijn we met Cok en Annet en ik en bezoeken we Paolo Conte in Rome op 15 juni 2018 in Terme di Caracalle. De reisdatums zijn van mij 10-21 juni retour Rome. Ik heb een dubbele kamer en voor de interessent een bed over voor de meeste nachten.
De volgende verdere activiteiten staan op het pogramma: Pauselijke audientie, Sint Pieters Basiliek, Vaticaanse Musea met sixtijnse kapel, Galeria Borghese, Corsini, Tivoli, Monastero di San Benedetto in Subiaco, Ostia Antigua, Orvieto kathedraal met wijnkelders in Umbrie, Castello Romanum, Via Appia, alles buiten het gangbare rome.
Marie-Louise
20-05-2018vertrekpunt Goes (Zeeland)

Fietsen in de Zak van Zuid Beveland

We gaan een fietstocht maken door de fruitboomgaarden van Zeeland. Om 11 uur verzamelen op bij Karin en Joost in Goes (2 km van het treinstation), waar we een Zeeuws/Brabantse koffietafel krijgen. Daarna stappen we op de fiets, Karin en Joost zorgen voor een leuke route van 20-30 km. Onderweg is er gelegenheid om af te stappen en wat te drinken. Na afloop is er gelegenheid om samen wat te eten, bij mooi weer een BBQ in de tuin en anders in overleg. Mocht je geen fiets mee kunnen brengen, laat het weten dan kijken we of we iets kunnen regelen. Er zijn geen kosten aan verbonden, tenzij er fietsen moeten worden gehuurd of er 's avonds in een restaurant wordt gegeten.
Karin
10-05-2018Den Haag

hemelvaartsdiner

Hemelvaartsdiner, vanaf drie uur beginnen met koffie en gebak.

Vanaf een uur of vijf een snack met allemaal bubbelwijn gevolgd door

Heldere aspergebouillon
asperges, peultjes, venkel, aardappelen, kippenpootjes, varkenshaas, ossenhaas, gehakt, sla
aardbeien met ijs en slagroom

diner geserveerd met de drie flessen witte wijn van ad van cromvoirt.


op dit moment zijn monique, hans, ellen, niels en sjaak en widia aangemeld.
Marie-Louise
21-04-2018Filmhuis Den Haag

Filmhuis en vooraf eten

"Duitsland, maart 1945. De Tweede Wereldoorlog loopt op zijn eind, maar het vechten gaat nog altijd door. Na een Amerikaanse luchtaanval raakt de Duitse soldaat Willi Herold gescheiden van zijn legereenheid waarna hij ervan wordt verdacht een deserteur te zijn. Op de vlucht voor zijn belagers vindt hij het uniform van een officier wat hem de kans biedt om te ontkomen. De omstandigheden dwingen hem echter steeds meer in zijn rol als officier en al snel neemt hij de monsterlijke gedaante over van de Nazi’s waar hij zo graag aan wil ontsnappen." En vooraf eten ? Mijn voorstel is om te eten (bami of nasi) bij Manis aan t Rijswijkseplein. Daar kan je eten voor slechts 8 a 10 euro.
Ton
20-04-2018Kijkduin

eten aan het strand van Kijkduin met Cok en Ton

Wie gaat er mee eten aan het strand in Kijkduin? Cok en ik gaan eten met dit mooie weer. Wie wil dat nou niet? Ik zie jullie dan misschien. Ik zoek wel alvast n strandtent uit, maar jullie kunnen me bellen. Ton
Ton
7-04-2018Stadhuisplein 7, Stadshart Zoetermeer

eten bij Pavarotti Zoetermeer

Mensen, voorafgaand aan het bowlen gaan we eten bij Italiaans restaurant Pavarotti, Stadshart, Zoetermeer. De kosten voor eten en drinken zijn voor eigen rekening. Indien je alleen wilt komen eten is dat uiteraard ook mogelijk (trouwens, als je alleen wilt komen bowlen ook). Monique en Hans gaan steengrillen bij de bowling. Als je dat wil doen ipv Italiaans eten in het centrum dan graag even een mailtje naar mij. Alvast dank en veel plezier gewenst. Ton
Ton
7-04-2018Westerpark Heuvelweg 4 Zoetermeer

bowlen op za 7 april in Westerpark Zoetermeer

Mensen, vanavond zaterdag 7 april gaan we om half 9 beginnen met bowlen in Bowling Westerpark Heuvelweg 4 Zoetermeer. Dus zorg ervoor dat je uiterlijk om 8 uur binnen bent want dan maak je nog kans op schoentjes van jouw maat en dan kunnen we rustig gaan zitten met een drankje in de hand. We bowlen tot 10 uur 's avonds. Vooraf gaan we eten bij de Italiaan in het centrum van Zoetermeer (Monique en Hans gaan wel in het bowlingcentrum eten. Zij gaan steengrillen. Als je met hen wil mee eten dan gaarne een mailtje naar mij.) Kosten voor het bowlen zijn 10 euro en ik verzoek je dat vooraf aan mij te betalen. De kosten voor het eten en drinken die avond zijn voor eigen rekening. Veel plezier gewenst door uw bowlingspecialist. Ton
Ton
31-03-2018Groningen

Weekendje groningen

Tijdens het paasweekend gaan we naar Groningen van zaterdag t/m maandag

Een dag bezoek Groninger museum met de schitterende tentoonstelling De Romantiek in het Noorden – van Friedrich tot Turner, het eerste internationale overzicht van landschapsschilderkunst uit de Romantiek in Noord-Europa

Een dag bezoek hortus botanicus Haren en Orchideeëntuin

Voor de derde dag wordt nog een programma bedacht.

De overnachting bespreken we gezamenlijk maar je kan natuurlijk ook alleen een dag meedoen.

Sjaak
31-03-2018Den Haag

Paasdiner

paasdiner met eventueel aansluitend Paaswake vanaf 21 uur in de Jacobuskerk in de Parkstraat. De Paaswake begint om 21 uur. Annet wordt daar gedoopt en is dus vanaf Pasen Rooms Katholiek! Het diner duurt derhalve tot 18 uur.

eieren met kaviaar,paling en zalm
Aspergebouillon
runderstoofschotel, rollade, gehaktballetjes,diverse verse groente, aardappelgerecht, compotes,
diverse nagerechten en paaseitjes met koffie of thee.

HET PAASDINER ZIT VOL! JE KUNT JE NIET MEER AANMELDEN.
Marie-Louise
24-03-2018Schipluiden

Art Club

Vanavond is de Art Club bij Cock. We eten gezamenlijk bij Cock en na het eten gaan we zoals vanouds een kunst DVD bekijken. Cock verzorgt de maaltijd en koffie en thee. Wil je iets anders neem het dan zelf mee
Sjaak
11-03-2018AMSTERDAM

HISWA AMSTERDAM

Nog twee gratis kaartjes voor Hiswa Amsterdam,je hoeft niet op zondag 11 maart te gaan je mag ook op 10 maart of 9 maart gaan, wie heeft er interesse voor?
Marie-Louise
10-03-2018Frambozenstraat 13, Den Haag

Eetclub

Hierbij het idee om weer eens een eetclub te formeren waarbij volgens een bepaalde keuken bv Turks, Tunesisch, Mexicaans of 'gezond' wordt gekookt, gezamenlijk van te voren vast te stellen, waarbij een ieder dan een onderdeel van het menu thuis bereidt en meeneemt. Te organiseren bij een Netwerklid thuis in roulerend patroon.
Het wordt keuken: Marokkaans.
Nog even overleg tevoren over wie wat bereidt !
Tel.070-8889654
Ellen
3-03-2018schiphol

schiphol achter de schermen

Wie meer wil weten over Schiphol kan mee met de rondleiding per bus kosten € 15,50

Zie www.schipholbehindthescenes.nl

N.b. Opgeven kan niet meer.
Monique
24-02-2018Broekweg 30, Leidschendam

Art Club

Dit keer is de Art Club bij Silvia en zij kookt een eenvoudige maaltijd vooraf.

Daarna is het als vanouds een kunstprogramma kijken.

De gastvrouw heeft koffie en thee dus SVP drinken en knabbels zelf meenemen.
Sjaak
14-02-2018Den Haag

valentijnsverjaarsdiner

Beste allemaal,
Het is binnenkort weer tijd voor een valentijnsverjaarsdiner. Deze keer een heuglijk feit, ik word 60 jaar. Kom allemaal. Ik woon nog op mijn voormalige adres.
Het eten wordt
Kaasplankje
Gebonden aspergesoep met stokbrood en boter
Ragout in een pasteibakje
Rolllades, gehaktballen, kip, aardappelgratin, diverse verse groenten,diverse sla, diverse compotes
Diverse nagerechten en diverse gebak van de Bijenkorf

Rode wijn, witte wijn, bier uit Belgie en frisdrank bij het eten

Koffie en thee met bonbons en verjaarsgebak

Kom allemaal, we hebben alles al, maar als je toch wat wilt meenemen, dan graag een fles rode wijn.
Marie-Louise
21-01-2018amsterdam

Hollandse meesters

In de Hermitage zijn 63 werken van Hollandse meesters te zien uit de collectie van de Russische tsaren o.a Rembrandt, Rubens, Gerrit Dou, Fans Hals en Van Goyen.

Als er genoeg belangstelling is gaan we na afloop eten in Amsterdam
Sjaak
1-01-2018Den Haag

NieuwjaarsdinerNieuwjaarsdiner naar Hollands recept

Pompoensoep
rollade, gehaktballen, kippenpoten, aardappelschotel uit de oven, diverse groente, diverse salades,compotes
diverse nagerechten

alles vers en licht verteerbaar.
Marie-Louise
21-12-2017amsterdam

christmas with the king elvis presley

christmas with the king elvis presley, ik bied gratis kaarten eerste rang aan. amsterdamarena, goede verbinding met hollands spoor en wim smit rijdt en daar zijn wellicht ook nog een paar stoelen vrij
Marie-Louise