Archief - oude activiteiten

Dit is een archief van de activiteiten die de afgelopen tijd bij activiteitenclub Netwerk'95 hebben plaatsgevonden.

Datum/Tijd Plaats Activiteit Organisator
17-04-2019amsterdam

Mattheus Passion

Mattheus passion in concertgebouw amsgterdam. Ik heb een aantal kaarten . Bij het concert zit de drank vooraf en in de pauze inbegrepen. Ik stel mijn overtollige kaartjes beschikbaar voor 5 euro per stuk
Marie-Louise
19-05-2019Amsterdam

Van Gogh Museum

Twee kunstenaars, één liefde

De natuur is altijd in beweging. David Hockney en Vincent van Gogh wisten die dynamiek te vangen. Hoe deden zij dat?

Twee schilders, één liefde: de natuur. David Hockney (1937) mag dan ruim een eeuw later leven dan Vincent van Gogh (1853-1890), hun manier van kijken naar het landschap is vaak vergelijkbaar. Maar wat betekent de natuur dan precies voor hen? En hoe hebben Van Goghs landschappen Hockney geïnspireerd?

SVP snel reageren ivm bestellen kaartjes. Museumkaart gratis.
Sjaak
15-12-2019Amsterdam, Rijksmuseum

Rembrandt en Spaanse Meesters

Een tentoonstelling met topstukken van dé grote meesters uit de 17de eeuw uit Nederland en Spanje. Schilderijen van Velázquez, Rembrandt, Murillo, Vermeer, Zurbarán, Hals en Ribera komen voor het eerst samen.
Sjaak
3-03-2019breda

CARNAVAL 2019

beste mensen carnaval is weer in aantocht en we kunnen vanaf 3 maart t.m. . 5 maart lekker los. wie heeft zin mee te gaan en volledig te verdrinken in liters bier en de feesttent uit te swingen wie is erin geinteresseerd geef je op via deze site of op niels.kuiper@live.nl
Ellen
14-03-2019Capelle a/d IJssel

Cabaret Rundfunk

Na de succesvolle televisieserie komt Rundfunk nu met hun eerste voorstelling naar het Isala. In een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans behandelen de jongens het volwassen worden, omdat ze daar zelf ook nog lang niet klaar mee zijn.

Rundfunk is met Wachstumsschmerzen een van de vijf genomineerden voor de Neerlands Hoop. De jury zegt over dit programma: 'Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout zijn in Wachstumsschmerzen even ontwapenend als brutaal in een grote verzameling pijnlijk foute, maar hilarische en absurde scènes.'

We zijn nu met 3 man/vrouw. Om kaarten te bestellen https://www.isalatheater.nl/agenda/110/Wachstumsschmerzen/Rundfunk/
Sjaak
22-02-2019Capelle a/d IJssel

klassieke muziek

Klassieke muziek door het duo Rossignol met o.a muziek van Handel met zang, blokfluiten, luit en gitaar.
Sjaak
19-03-2019Capelle a/d IJssel

The Bootleg Sixties

De beste sixties muziekshow van de wereld is terug met een vernieuwde show. Dat wordt genieten met legendarische songs van onder anderen The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys en zelfs de Nederlandse formatie Shocking Blue.

Met een spectaculaire show zetten de heren van The Bootleg Sixties al jaren de theaters in Nederland op hun kop. De Britse muzikanten leggen met ware passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek. Maar ook visueel waant u zich met The Bootleg Sixties in de jaren zestig, met maar liefst drie schermen met bewegend beeld.

Wida en ik gaan
Zelf kaarten bestellen via https://www.isalatheater.nl/agenda/388/Den_Pugsley_e_a_/The_Bootleg_Sixties/
Sjaak
18-01-2020Delft

Tentoonstelling Pieter de Hooch

In museum Prinsenhof in Delft is er een tentoonstelling van Pieter de Hooch.
29 topstukken van de schilder komen terug naar de stad Delft.
Om 11.30 gaan we koffie drinken bij Bakker Suikerbuik, Hippolytusbuurt 24, .
Ik heb voor 7 mensen een tafel gereserveerd onder mijn naam. Om 13.00 gaan we naar de tentoonstelling. Zelf een ticket online kopen voor tijdslot 13.00.
Esther
10-06-2019den haag

Pinksterdiner

Pinksterdiner bij mij thuis, natuurlijk met aspergebouillon, asperges, nieuwe aardappeltjes, sla en vers fruit van het seizoen met ijs, hopelijk mooi weer en daardoor buiten, dus op een mooie pinksterdag....
Marie-Louise
30-06-2019den haag

parkpop den haag

parkpop met ilse de lange, ronnie flex en waylon en vele anderen
Marie-Louise
7-12-2019Den Haag

sint nicolaas

sinterklaasavond met spaanse tapas. o.a. spaanse soep, kipdrumsticks, gehaktballetjes in tomatensaus, spaanse pasta, tortilla, spaanse coteletto's, spaanse salade met olijven en als toetje een spaanse torta of crema catalana.

De formule is als vanouds, breng een surprise met een goed gedicht geschikt voor iedereen mee. In de surprise verpak je lekker eten of drinken voor een bedrag van 5-6 euro en het goede gedicht baseer je erop. Geen prullaria inpakken, daar bleek in het verleden niemand op gesteld. Iedereen moet je gedicht en je eten of drinken leuk en lekker vinden. Iedereen welkom, kom allemaal!
Marie-Louise
26-01-2020Den Haag, Kunstmuseum

Monet

12 oktober 2019 t/m 02 februari 2020
Monet
TUINEN VAN VERBEELDING

Wie kent ze niet: de wereldberoemde waterlelies van Claude Monet? Maar wie heeft deze kleurexplosies op doek in werkelijkheid gezien en zich verloren in de weerspiegelingen van Monets waterlelievijver, niet meer wetende waar water begint en lucht ophoudt?
Sjaak
2-03-2019Doelen Rotterdam

klassieke muziek

klassieke muziek van Bach en Vivaldi uitgevoerd door Academy of Ancient Music met een gastoptreden van Lucie Horsch (blokfluit). Uitgevoerd worden werken voor clavecimbel en strijkers met fluit.

Schrik niet van de prijs van 38,-- euro
Sjaak
15-03-2019frankrijk

skivakantie

skivakantie met Bizz Travel of Sunweb voor een week van vrijdagavond 15 maart 2019 tot 24 maart 2019. Inbegrepen retourbusreis, 8 daagse skipas en appartement op basis van ieder een eigen kamer. Waarschijnlijke bestemming St. Francois Longchamp, Le Corbier, Les Orres,La Plagne, Flaine.
Marie-Louise
8-03-2019Groenewegje 115 Den Haag

pasta en cocktails bij The Court, Groenewegje 115 Den Haag

Mensen, vrijdagavond 8 maart wil ik gaan eten bij The Court, Groenewegje 115 in de Stationsbuurt. Het is een nieuwe zaak van een Italiaanse jongeman die expert is op gebied van cocktails. Maar sinds kort heeft hij ook een eet-kaart. Website: https://www.cocktailbarthecourt.com/ Ik zal er zo tussen kwart voor 6 en 6 uur zijn. The Court is op loopafstand van het Filmhuis. Groet Ton
Ton
1-02-2020Kino, Rotterdam

IFFR short film festival

Een programma voor gevorderden, met alle hoogtepunten van het kortefilmprogramma van IFFR: van zwart-witmeditaties tot kleuruitspattingen, van fictie tot documentaires, van videokunst en animaties tot competitiefilms. Wees gerust, we lassen hier en daar een pauze in, maar het is vooral heel veel korte films kijken, achter elkaar. Durf jij het aan?
Sjaak
11-11-2019londen

sarah brightman, Royal albert Hall London

Sarah Brightman in de royal albert hall. kaartjes vanaf ca. 48 engelse ponden. als je mee wil, koop dan je eigen kaartje op de website van de royal albert hall. wij hebben kaartjes rausing circle U rij 6 seats 148, 149
Marie-Louise
22-11-2019Oranjelaan 83 Rijswijk

(Vakantie) foto

Vanavond zullen enkele netwerkleden hun mooiste vakantiefoto's laten zien.
In ieder geval JP over zijn wereldreizen, Sjaak over Vietnam en Martijn.
Heb je zelf mooie, ontroerende of leuke (vakantie)foto's neem ze dan mee op USB.

De gastheer zorgt voor koffie en thee. SVP drank en knabbeltjes zelf meenemen.
Sjaak
25-10-2019Rijswijk

Luxe uit eten

Er is nog een plaats om deze avond te genieten van een vier gangenmenu bij Restaurant Saverin. Kosten 47 euro (excl drank)

Er zij nu zeven personen die meegaan en ik heb voor 8 gereserveerd
Sjaak
14-09-2019Rotterdam

fototentoonstelling

Zijn er nog netwerkleden geïnteresseerd om naar de fototentoonstelling van Ed v/d Elsken te gaan in Rotterdam?

Het Nederlands Fotomuseum heeft het kleurenwerk van fotograaf Ed van der Elsken van de ondergang gered en viert dit deze zomer met Lust for Life: de eerste overzichtstentoonstelling van zijn kleurenwerk.

Ed is ongekend populair onder oude én jonge generaties. Zijn eigenzinnige, extraverte karakter valt samen met zijn fotografie. Via zijn camera maakte hij contact met mensen over de hele wereld. Zijn energie en levenslust leven voort in zijn werk en blijft mensen raken. Ontwapenend en met humor, zo benaderde Ed van der Elsken de mensen die hij op straat fotografeerde.
Sjaak
6-04-2019Schipluiden

Art Club de Medici special

Het geslacht de' Medici (of Dei Medici) was een machtige en invloedrijke familie in Florence van de 15e eeuw. Zij zijn de grondlegger van het internationale bankwezen. Daarnaast hebben ze in de kunst een toonaangevende rol gespeeld zo hadden de leden van de familie de' Medici grote invloed op de kunst en de architectuur vooral in Florence.

Over het reilen en zeilen van de Medici is een uitermate boeiende serie gemaakt die ongeveer 8 uur in beslag neemt. Het idee is om deze serie in drie middagen te bekijken. De eerste middag is bij Cok. SVP zelf knabbels en drinken meenemen. De gastheer (of vrouw) zorgt voor koffie en thee.

Als er animo is kunnen we iets afspreken om gezamenlijk te eten na afloop.
Sjaak
31-08-2019TAORMINA

andrea bocelli

ANDREA BOCELLI TREEDT OP IN TAORMINA IN SICILIE, IN HET OUDE GRIEKSE AMFITHEATER AAN DE KUST. SCHITTERENDE AMBIANCE, ZEER HOOGWAARDIGE VOORSTELLING. ALS JE MEE WILT, DAN KUN JE JE EIGEN TICKET KOPEN OP TICKETONE.IT. DAT IS DE VEILIGSTE WEBSITE. KAARTJE KOST VANAF 80 EURO EN HOGER. ER GAAN IN ELK GEVAL ENIGE MENSEN, LAAT MAAR JE INTERESSE WETEN. Wie mee wilt moet wel heel snel beslissen, de concertkaartjes worden namelijk razendsnel verkocht.
Marie-Louise
11-05-2019Wijndaelerduin 25, Ockenburg

om 17 uur grillen en om half 9 bowlen bij Wijndaelerduin 25 in Ockenburgh

Beste mensen, op zaterdag 11 mei gaan wij om half 9 tot 10 uur bowlen bij bowling Ockenburgh aan de Wijndaelerduin 25. Vooraf gaan wij daar ook grillen. Inlooptijd: 17 uur. Ik verzoek jullie 35 euro per persoon aan mij over te maken. Dit bedrag is voor het grillen en het bowlen. De drank en de hapjes bij de bowlingbaan zelf is uiteraard voor eigen rekening. Ik zie jullie betalingen en aanmeldingen dan wel tegemoet ruim voor aanstaande donderdag. Groet, Ton
Ton