Archief - oude activiteiten

Dit is een archief van de activiteiten die de afgelopen tijd bij activiteitenclub Netwerk'95 hebben plaatsgevonden.

Datum/Tijd Plaats Activiteit Organisator
17-04-2019amsterdam

Mattheus Passion

Mattheus passion in concertgebouw amsgterdam. Ik heb een aantal kaarten . Bij het concert zit de drank vooraf en in de pauze inbegrepen. Ik stel mijn overtollige kaartjes beschikbaar voor 5 euro per stuk
Marie-Louise
26-12-2018Amsterdam

Handel Messiah, Concertgebouw Amsterdam

Ik bied twee tickets aan aan de persoon die er interesse voor heeft voor Handels Messiah in concertgebouw Amsterdam. In de tickets zit ook inbegrepen, drank bij aankomst en drank in de pauze. Er is keus uit alle drank. Verder zijn het eerste rangs tickets. Heb zelf namelijk geen tijd/gelegenheid.
Marie-Louise
19-05-2019Amsterdam

Van Gogh Museum

Twee kunstenaars, één liefde

De natuur is altijd in beweging. David Hockney en Vincent van Gogh wisten die dynamiek te vangen. Hoe deden zij dat?

Twee schilders, één liefde: de natuur. David Hockney (1937) mag dan ruim een eeuw later leven dan Vincent van Gogh (1853-1890), hun manier van kijken naar het landschap is vaak vergelijkbaar. Maar wat betekent de natuur dan precies voor hen? En hoe hebben Van Goghs landschappen Hockney geïnspireerd?

SVP snel reageren ivm bestellen kaartjes. Museumkaart gratis.
Sjaak
3-03-2019breda

CARNAVAL 2019

beste mensen carnaval is weer in aantocht en we kunnen vanaf 3 maart t.m. . 5 maart lekker los. wie heeft zin mee te gaan en volledig te verdrinken in liters bier en de feesttent uit te swingen wie is erin geinteresseerd geef je op via deze site of op niels.kuiper@live.nl
Ellen
14-03-2019Capelle a/d IJssel

Cabaret Rundfunk

Na de succesvolle televisieserie komt Rundfunk nu met hun eerste voorstelling naar het Isala. In een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans behandelen de jongens het volwassen worden, omdat ze daar zelf ook nog lang niet klaar mee zijn.

Rundfunk is met Wachstumsschmerzen een van de vijf genomineerden voor de Neerlands Hoop. De jury zegt over dit programma: 'Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout zijn in Wachstumsschmerzen even ontwapenend als brutaal in een grote verzameling pijnlijk foute, maar hilarische en absurde scènes.'

We zijn nu met 3 man/vrouw. Om kaarten te bestellen https://www.isalatheater.nl/agenda/110/Wachstumsschmerzen/Rundfunk/
Sjaak
16-12-2018Capelle a/d IJssel

Kerstconcert

De musici bieden een gevarieerd programma met Barokmuziek uit Engeland en Frankrijk. Ook de muziek van Johann Sebastian Bach zal niet ontbreken. Daarnaast staan er een aantal meer eigentijdse verrassingen op het programma. Concert met fluit,viola da gamba en zang.

Meer info en kaarten boeken: https://vancappellenhuis.nl/cultuur/programma/kerstconcert-51
Sjaak
22-02-2019Capelle a/d IJssel

klassieke muziek

Klassieke muziek door het duo Rossignol met o.a muziek van Handel met zang, blokfluiten, luit en gitaar.
Sjaak
19-03-2019Capelle a/d IJssel

The Bootleg Sixties

De beste sixties muziekshow van de wereld is terug met een vernieuwde show. Dat wordt genieten met legendarische songs van onder anderen The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys en zelfs de Nederlandse formatie Shocking Blue.

Met een spectaculaire show zetten de heren van The Bootleg Sixties al jaren de theaters in Nederland op hun kop. De Britse muzikanten leggen met ware passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek. Maar ook visueel waant u zich met The Bootleg Sixties in de jaren zestig, met maar liefst drie schermen met bewegend beeld.

Wida en ik gaan
Zelf kaarten bestellen via https://www.isalatheater.nl/agenda/388/Den_Pugsley_e_a_/The_Bootleg_Sixties/
Sjaak
1-12-2018Den Haag

herfstdiner

Een herfstdiner!
Thema HERFST

Een Pompoensoep
Een stoofschotel of wildschotel met bijgerechten, groente en salade
Nagerechten met als thema herfst
Wijn en fris
Koffie, thee met gebak

Kom allemaal, voor zover ik heb begrpen zijn op dit moment de aangemelden: Ton, Ellen Niels Marjo (?) nog een dame, Monique en Hans en dat is al een leuk clubje, maar kom allemaal, nu ik nog hier woon. Minimaal 2 dagen vooraf opgeven. De verkoop van mijn woning gaat volgens de statistieken bovengemiddeld en daar ben ik blij mee.
Marie-Louise
15-12-2018Den Haag

Midwinteravond

December midwinter!
Breng allemaal als cadeau iets om te eten of drinken mee en besteed ongeveer 5 euro daaraan. Het cadeau moet iedereen passen. Stop er een gedicht bij wat iedereen past. Sint en Piet mogen er niet in voorkomen! Naar keus worden de surprises verdeeld. Het moet een surprise zijn. We hopen dat we dus allemaal heerlijkheden gaan krijgen. Tijdens het pakjesfestijn is het diner. We gaan er iets feestelijks van maken.
De beslissing om het door te laten gaan is gisteren op 1 december genomen. Het thema van het diner is Italiaans: Minestronesoep, lasagne, kerstpasta met een winterse pastasaus, Italiaans tiramisu. Koffie/ thee
Deelnemers nu: Ton, Annet, Ellen, Niels, Marjo en Marie-Louise
Marie-Louise
10-06-2019den haag

Pinksterdiner

Pinksterdiner bij mij thuis, natuurlijk met aspergebouillon, asperges, nieuwe aardappeltjes, sla en vers fruit van het seizoen met ijs, hopelijk mooi weer en daardoor buiten, dus op een mooie pinksterdag....
Marie-Louise
30-06-2019den haag

parkpop den haag

parkpop met ilse de lange, ronnie flex en waylon en vele anderen
Marie-Louise
20-01-2019Den Haag

Genaration Wealth

Tot 3 februari is er in het fotomuseum een indrukwekkende tentoonstelling over rijkdom. Dus voor iedereen die zich hiermee wil associëren. We plannen het bezoek op een zondagmiddag

Voor sommigen is rijkdom zo belangrijk voor hun identiteit dat ze zelfs zo ver gaan een flitsende auto te huren om er op Instagram mee te kunnen pronken. De Amerikaanse fotograaf en filmmaker Lauren Greenfield (1966) houdt zich al 25 jaar bezig met het thema ‘rijkdom’ en portretteert zowel de één procent rich and famous als mensen die er alles aan doen om dit uit te stralen. De tentoonstelling omvat naast meer dan 200 fotowerken ook diverse korte films.
Sjaak
1-01-2019den haag

nieuwjaarsdiner

Luxe nieuwjaarsdiner, bestaande uit

fijne aspergesoep
zachte rollade met pesto en roomkaas, roseval aardappelen, venkel, salade
Luxe nagerecht
amandelkrans met koffie en thee

max 6 plaatsen
Marie-Louise
2-03-2019Doelen Rotterdam

klassieke muziek

klassieke muziek van Bach en Vivaldi uitgevoerd door Academy of Ancient Music met een gastoptreden van Lucie Horsch (blokfluit). Uitgevoerd worden werken voor clavecimbel en strijkers met fluit.

Schrik niet van de prijs van 38,-- euro
Sjaak
25-10-2018Filmhuis Den Haag

Kom en zie

Verwacht geen heldenverhalen of spektakel á la Spielberg. De klassieker Kom en zie is de boeken ingegaan als de anti-oorlogsfilm die oorlog bijna fysiek ervaarbaar maakt. Wit-Rusland, 1943: de SS van Heinrich Heydrich en Hitlers Wehrmacht houden huis onder de bevolking van de dorpjes van de uitgestrekte Sovjet-republiek. De vijftienjarige Florja is getuige van extreme misdaden; hij trekt op met de partizanen in het bos en raakt verzeild in zijn geboortedorp waar iedereen is uitgemoord. De doorstane gruwelen veranderen de vrolijke jongen in een vroegoude man.
Ton
3-10-2018Florence/Firenze

Laura Pausini en Toscane en Florence

Ryanair heeft op 3, 4, 5 of 6 oktober 2018 heen en op 9 oktober terug een geschikte vlucht van eindhoven naar Pisa en terug en de prijs ervoor is op dit moment ca 21,99 euro enkele reis.
Ticketone heeft op dit moment Laura Pausini concerten op zondag 7 oktober 2018 in het Forum Nelson Mandela van Firenze/florence en de prijs is vanaf 38,20 euro. Expedia heeft een dagexcursie Toscane en de prijs is 41 euro per dagexcursie inclusief lunch. Dat gaan we 8 oktober doen. Op dit moment zijn we met Cok Arkestein , Annet Akkerma en ikzelf. De musea zijn op 7 oktober in Italie allemaal gratis, dus we gaan dan naar uffizi en galleria d ácademia. We verblijven in Ostello dei 7 santi, vlakbij concert.
Marie-Louise
15-03-2019frankrijk

skivakantie

skivakantie met Bizz Travel of Sunweb voor een week van vrijdagavond 15 maart 2019 tot 24 maart 2019. Inbegrepen retourbusreis, 8 daagse skipas en appartement op basis van ieder een eigen kamer. Waarschijnlijke bestemming St. Francois Longchamp, Le Corbier, Les Orres,La Plagne, Flaine.
Marie-Louise
8-03-2019Groenewegje 115 Den Haag

pasta en cocktails bij The Court, Groenewegje 115 Den Haag

Mensen, vrijdagavond 8 maart wil ik gaan eten bij The Court, Groenewegje 115 in de Stationsbuurt. Het is een nieuwe zaak van een Italiaanse jongeman die expert is op gebied van cocktails. Maar sinds kort heeft hij ook een eet-kaart. Website: https://www.cocktailbarthecourt.com/ Ik zal er zo tussen kwart voor 6 en 6 uur zijn. The Court is op loopafstand van het Filmhuis. Groet Ton
Ton
26-01-2019Haarlem

Tentoonstelling Frans Hals museum + uit eten in Haarlem

In het Frans Hals museum is er de tentoonstelling Frans Hals en de modernen. Wie gaat er mee ?
We gaan om 14.30 koffie drinken bij In den gevulde Broodmand, Kleine Houtstraat 66. Na het museum een hapje eten bij Mexicaans restaurant Popocatepetl.

Esther
2-02-2019Kino, Rotterdam

Internationaal Filmfestival

Een programma voor gevorderden, met alle hoogtepunten van het kortefilmprogramma van IFFR: van zwart-witmeditaties tot kleuruitspattingen, van fictie tot documentaires, van videokunst en animaties tot competitiefilms. Wees gerust, we lassen hier en daar een pauze in, maar het is vooral heel veel korte films kijken, achter elkaar. Durf jij het aan? Een programma van 6 uur korte film.
Sjaak
16-02-2019Rijswijk

Spelletjes avond

Een ouderwetse spelletjes avond. Ik heb een kast vol met spellen maar je mag natuurlijk zelf ook iets meenemen. Een drankje en een hapje heb ik ook nog wel. Gewoon een avondje gezellig spelletjes doen. Bij JP en Sabine in Rijswijk.
Jean-Pierre
14-09-2019Rotterdam

fototentoonstelling

Zijn er nog netwerkleden geïnteresseerd om naar de fototentoonstelling van Ed v/d Elsken te gaan in Rotterdam?

Het Nederlands Fotomuseum heeft het kleurenwerk van fotograaf Ed van der Elsken van de ondergang gered en viert dit deze zomer met Lust for Life: de eerste overzichtstentoonstelling van zijn kleurenwerk.

Ed is ongekend populair onder oude én jonge generaties. Zijn eigenzinnige, extraverte karakter valt samen met zijn fotografie. Via zijn camera maakte hij contact met mensen over de hele wereld. Zijn energie en levenslust leven voort in zijn werk en blijft mensen raken. Ontwapenend en met humor, zo benaderde Ed van der Elsken de mensen die hij op straat fotografeerde.
Sjaak
6-01-2019Rotterdam, oude Luxor

Cabaret Purper

Cabaret Purpers Passie op de zondagmiddag. Waarom heeft iedereen een bucketlist, jagen we krampachtig onze dromen na, zien we genieten als een taak en is er zelfs supermarktbrood dat Liefde & Passie heet? Hoogste tijd om te bepalen waar het woord ‘passie’ echt voor staat. Purper gaat met gezonde zelfspot én nieuwe aanwinst Anne van Veen op zoek naar Purper’s passie.

We zijn nu met 4 man/vrouw. Via https://www.luxortheater.nl/voorstellingen/4358/Purper's_passie/Purper/ kun je zelf kaarten bestellen. 31,-- voor 1e rang en 26,-- voor 2e rang
Sjaak
6-04-2019Schipluiden

Art Club de Medici special

Het geslacht de' Medici (of Dei Medici) was een machtige en invloedrijke familie in Florence van de 15e eeuw. Zij zijn de grondlegger van het internationale bankwezen. Daarnaast hebben ze in de kunst een toonaangevende rol gespeeld zo hadden de leden van de familie de' Medici grote invloed op de kunst en de architectuur vooral in Florence.

Over het reilen en zeilen van de Medici is een uitermate boeiende serie gemaakt die ongeveer 8 uur in beslag neemt. Het idee is om deze serie in drie middagen te bekijken. De eerste middag is bij Cok. SVP zelf knabbels en drinken meenemen. De gastheer (of vrouw) zorgt voor koffie en thee.

Als er animo is kunnen we iets afspreken om gezamenlijk te eten na afloop.
Sjaak
31-08-2019TAORMINA

andrea bocelli

ANDREA BOCELLI TREEDT OP IN TAORMINA IN SICILIE, IN HET OUDE GRIEKSE AMFITHEATER AAN DE KUST. SCHITTERENDE AMBIANCE, ZEER HOOGWAARDIGE VOORSTELLING. ALS JE MEE WILT, DAN KUN JE JE EIGEN TICKET KOPEN OP TICKETONE.IT. DAT IS DE VEILIGSTE WEBSITE. KAARTJE KOST VANAF 80 EURO EN HOGER. ER GAAN IN ELK GEVAL ENIGE MENSEN, LAAT MAAR JE INTERESSE WETEN. Wie mee wilt moet wel heel snel beslissen, de concertkaartjes worden namelijk razendsnel verkocht.
Marie-Louise
11-05-2019Wijndaelerduin 25, Ockenburg

om 17 uur grillen en om half 9 bowlen bij Wijndaelerduin 25 in Ockenburgh

Beste mensen, op zaterdag 11 mei gaan wij om half 9 tot 10 uur bowlen bij bowling Ockenburgh aan de Wijndaelerduin 25. Vooraf gaan wij daar ook grillen. Inlooptijd: 17 uur. Ik verzoek jullie 35 euro per persoon aan mij over te maken. Dit bedrag is voor het grillen en het bowlen. De drank en de hapjes bij de bowlingbaan zelf is uiteraard voor eigen rekening. Ik zie jullie betalingen en aanmeldingen dan wel tegemoet ruim voor aanstaande donderdag. Groet, Ton
Ton