Archief - oude activiteiten

Dit is een archief van de activiteiten die de afgelopen tijd bij activiteitenclub Netwerk'95 hebben plaatsgevonden.

Datum/Tijd Plaats Activiteit Organisator
15-12-2019Amsterdam, Rijksmuseum

Rembrandt en Spaanse Meesters

Een tentoonstelling met topstukken van dé grote meesters uit de 17de eeuw uit Nederland en Spanje. Schilderijen van Velázquez, Rembrandt, Murillo, Vermeer, Zurbarán, Hals en Ribera komen voor het eerst samen.
Sjaak
10-04-2020Capelle aan den IJssel

Cabaret Nina de la Parra

Stand-up comedian en zangeres Nina de la Parra heeft een Surinaamse vader en een Nederlandse moeder. Ze oogt als een bakra (kaaskop), maar haar Surinaamse avonturen zijn pittiger dan Madame Jeanette pepers. Met haar voorstelling ‘God’s wegen’ snijdt ze al deze tegenstrijdigheden aan en verbaast ze zowel pers als publiek.

Nina wisselt haar vileine woordenstroom in vloeiend Nederlands, Duits, Engels en Sranan Tongo over de zoektocht naar haar identiteit af met kwetsbare Engelstalige popnummers. Haar steengoede Duits-Nederlands-Surinaamse hipsterhuisband begeleidt haar.
Sjaak
18-01-2020Delft

Tentoonstelling Pieter de Hooch

In museum Prinsenhof in Delft is er een tentoonstelling van Pieter de Hooch.
29 topstukken van de schilder komen terug naar de stad Delft.
Om 11.30 gaan we koffie drinken bij Bakker Suikerbuik, Hippolytusbuurt 24, .
Ik heb voor 7 mensen een tafel gereserveerd onder mijn naam. Om 13.00 gaan we naar de tentoonstelling. Zelf een ticket online kopen voor tijdslot 13.00.
Esther
29-02-2020delft

hapje eten en bowlen bij karrewiel in delft

grillarrangement keuze uit steengrill gourmet tafelbbq met onbeperkt vlees en bijgerechten en ook voorgerechten drie soorten soep tegen een meerprijs van 2,50 kun je ook nog dessert er bij nemen en daarna een uur bowlen
eventueel kan ook gekozen worden voor een driegangenmenu in de bistro die bij het centrum hoort
de voorkeur van hans en mij gaat uit naar grillarrangement dit kost zonder drank 29,95
Monique
7-12-2019Den Haag

sint nicolaas

sinterklaasavond met spaanse tapas. o.a. spaanse soep, kipdrumsticks, gehaktballetjes in tomatensaus, spaanse pasta, tortilla, spaanse coteletto's, spaanse salade met olijven en als toetje een spaanse torta of crema catalana.

De formule is als vanouds, breng een surprise met een goed gedicht geschikt voor iedereen mee. In de surprise verpak je lekker eten of drinken voor een bedrag van 5-6 euro en het goede gedicht baseer je erop. Geen prullaria inpakken, daar bleek in het verleden niemand op gesteld. Iedereen moet je gedicht en je eten of drinken leuk en lekker vinden. Iedereen welkom, kom allemaal!
Marie-Louise
26-01-2020Den Haag, Kunstmuseum

Monet

12 oktober 2019 t/m 02 februari 2020
Monet
TUINEN VAN VERBEELDING

Wie kent ze niet: de wereldberoemde waterlelies van Claude Monet? Maar wie heeft deze kleurexplosies op doek in werkelijkheid gezien en zich verloren in de weerspiegelingen van Monets waterlelievijver, niet meer wetende waar water begint en lucht ophoudt?
Sjaak
13-03-2020frankrijk

skivakantie

samen met adri gaan we een appartement, retourbusreis en skipas boeken bij sunweb of bizz. meestal koken we zelf, maar overdag op de skipiste eten we natuurlijk lunch op een terrasje op een berg. als er mensen mee willen, ben je van harte welkom. we skieeen de hele dag samen. we boeken een appartement met voor ieder een slaapkamer, iets duurder dan met zijn allen op een kamer, maar dan heb je wel wat extra ruimte
Marie-Louise
1-02-2020Kino, Rotterdam

IFFR short film festival

Een programma voor gevorderden, met alle hoogtepunten van het kortefilmprogramma van IFFR: van zwart-witmeditaties tot kleuruitspattingen, van fictie tot documentaires, van videokunst en animaties tot competitiefilms. Wees gerust, we lassen hier en daar een pauze in, maar het is vooral heel veel korte films kijken, achter elkaar. Durf jij het aan?
Sjaak
11-06-2020londen

zucchero

zucchero in de royal albert hall londen. cok en ik hebben kaartjes rausing circle r, row 1, seats 54 en 55. als je mee wilt, geef je dan op en koop je eigen kaartje op de website van de royal albert hall. het kost ca. 51,60 engelse ponden per stuk. we kunnen ook samen de reis naar londen en hotel en bezoekprogramma afspreken
Marie-Louise