Over Netwerk'95

Netwerk'95 is een activiteitenclub voor actieve mensen die het leuk vinden om gezamenlijk sportieve, sociale en culturele activiteiten te ondernemen. We richten ons vooral op hoger opgeleide mensen (HBO / academisch). De club telt veel singles, zowel mannen als vrouwen.
Netwerk'95 is niet commercieel. Alle activiteiten worden door de leden georganiseerd. Doordat je bij Netwerk'95 zelf activiteiten kan regelen (dit is overigens niet verplicht) is het laagdrempelig om deelnemers of medeorganisatoren te ronselen. Omgekeerd word je ook wel eens actief uitgenodigd om ergens aan mee te doen. Hierdoor maak je makkelijk contact!

Waar?

De meeste activiteiten vinden vooralsnog plaats in de regio Den Haag, Rotterdam, Utrecht. Enkele terugkerende activiteiten vinden ook buiten deze regio's plaats, zoals weekendjes weg of korte vakanties. We hebben geen regionale beperkingen wat betreft lidmaatschap.

Wat kost het?

Op dit moment hebben we een eenmalige inschrijvingssom van 20 euro en geen jaarlijkse contributie.

Wat kun je als lid van het netwerk verwachten?

In de eerste plaats natuurlijk toegang tot onze activiteiten. Als je lid wordt krijg je de logingegevens voor onze website. Hiermee kan je je aanmelden voor de activiteiten en zelf activiteiten organiseren. Je kunt er ook voor kiezen email berichten te krijgen over nieuwe activiteiten. Bovendien krijg je toegang tot onze ledenlijst.

Eerst eens langskomen?

Wil je eerst een keer aan één van de activiteiten deelnemen, voordat je een besluit neemt over een eventueel lidmaatschap, dat kan! Stuur een mailtje naar bestuur@netwerk95.nl of naar de organisator van de betreffende activiteit. Zie ook de activiteiten kalender.

Lid worden

Lid worden is heel eenvoudig. Je vult het aanmeldformulier in en maakt de contributie (20 euro) over op onderstaand rekening nummer.

Rekening nr (IBAN): -- vervallen --


Nadat je de contributie hebt betaald, ben je lid en ontvang je per email de inloggegevens voor onze website.

Meer informatie

Voor meer informatie kan je een email sturen aan het bestuur: bestuur@netwerk95.nl. Je kunt ook het informatie formulier invullen.

Waarschijnlijk maakt deze informatie je nieuwsgierig genoeg om een keer aan een activiteit mee te doen. Dus wie weet tot ziens!